Zoom

Thunderkick har vært en av de mest spennende, nye spillutviklerne som har kommet de siste årene. På kort tid har de produsert flere unike spillautomater som har blitt mange spilleres favorittspill og spesielt maskiner som The Rift og Birds on a Wire har blitt spilt ganske ofte av spillere verden over.

De fleste programvareselskaper, som leverer spillautomater, beskriver gjerne seg selv om som innovatører og skapere av unike spill. Dessverre er det slik at svært få fortjener denne etiketten, og flere upartiske observatører vil sikkert nevne at de fleste spillautomater ser ut som om de kommer fra samme selskap. Thunderkick går imidlertid sine egne veier og stikker seg ut fra mengden av spillutviklere. Det er et ungt selskap som har kommet opp med noen virkelig unike automater. Disse har ulike temaer og ideer, men felles for de fleste av dem er et umiskjennelig element av humor. Spillautomatene deres er alle tilpasset de moderne nettlesere, og rir på bølgen av skiftet til mobiler og nettbrett. Du kan finne flere titler fra Thunderkick på noen av de største og mest kjente nettcasinoene verden rundt.

RTP

Når man skal konkurrere med de store guttene i spillindustrien, så betyr det også at man må involvere seg i noen av de mest populære spillautomattemaene på et tidspunkt, og med Thunderkick sin nye automat Zoom, så ser det ut til at de har bestemt seg for å ta kampen opp om den klassiske fruktmaskinen ved å gi den en egen vri.

Automaten har beholdt den høye RTP-strukturen og har en RTP på 96,2 %. Zoom er et 6×4-hjulspill med en utvidet symbolbonusfunksjon med omspinn og dette er med til å live opp det tradisjonelle spillet slik at det blir mer aksjon. Disse funksjonene er samtidig med til å skille Zoom ut fra de kjedelige 3 hjulspillene som tilbys andre steder.

En ekte fruktmaskin

Selv om mange av disse spillene ser ut på samme måte, så ser du likevel at nye fruktmaskiner har flere funksjoner som skiller dem fra de klassiske spillautomatene. Fruktmaskiner krever mer av spilleren enn den klassiske spilleautomaten, spesielt på grunn av de forskjellige funksjonene som finnes i hvert spill. En av disse funksjonene er kontantstigen, hvor du bestemmer ditt neste trekk ved å gjette høyere eller lavere. Denne er aktivert i tilfeldige deler av spillet, og spillerne må så klikke for å stoppe ikonet og finne ut hvilken bonuspremie de har vunnet.

Når det gjelder knappene, så er det særlig to av dem som vil fortelle deg om spillet du vurderer å spille, er en ekte fruktmaskin: hold og nudge. Ved å trykke på “hold” -knappen, kan en spiller holde et eller flere av hjulene i neste spinn. Hvor mange ganger en spiller kan gjøre dette vil variere fra spill til spill.

“Nudge”-knappen fungerer på samme måte, men i stedet for å låse hjulene, så tillater det at du knytter dem sammen på neste tur. På den måten kan du holde noen flotte symboler levende på hjulene.

Tema

En god fruktmaskin må være enkel og Thunderkick har klart dette godt, uten å ofre det moderne utseende på spillet. Kontrollene er store og enkle å identifisere, både når man spiller på mobile og desktop versjonene av Zoom, mens hjul og bakgrunner inneholder høydefinerte lyse farger som er pent blandet sammen.

Totalt er det ni symboler med klassikere som klokker, kirsebær, 7-ere, druer, meloner og sitroner. Ved siden av disse kan du lande på wild-symboler og det store zoom-ikonet, som kan ekspandere og fungerer som en form for scatter-symbol.

Siden dette er en fruktmaskin helt etter boken, så vil du ikke finne så mye annet å bli begeistret for når vi ser på det lydmessige eller det visuelle. Om automaten skal skille seg ut fra mengden, så trenger den litt ny spillmekanikk og spennende funksjoner, og den gode nyheten er at den nettopp er nyskapende på disse punktene!

Egenskaper

Hjulsettet er delt inn i seks zoom-områder og hver av disse danner en rute på 2×2. Dette gir denne spillautomaten 64 faste betalingslinjer som følge av det uvanlige oppsettet. Ting begynner å bli veldig spennende når et zoom-symbol vises, da det øyeblikkelig ekspanderer og utløser et omspinn. Hvis de første zoom-symbolene fyller hele 2×2 ruten, så ekspanderer disse og danner et massivt symbol som dekker et område på 4×4!

Det som er utrolig interessant med denne maskinen, er det høyere utbetalingspotensialet sammenlignet med andre automater med frukt som tema. Produsenten viser til at gjennomsnittet treffer på nesten 1 av 3, så når du vet at det er maksimal gevinst tilgjengelig på 1500x innsatsen, så skjuler det seg noen heftige gevinster på denne automaten. Spenningen øker fort når det kommer et utvidet zoom-symbol i spill, noe som i snitt skjer på ett av seks spinn.