Hong Kong Tower

Noen spillutviklere prøver å holde seg til samme type spill, mens andre prøver å introdusere nye måter å spille og ha det gøy på. Det siste er helt klart tilfelle med Elk Studios og deres Hong Kong Tower, en videospillautomat som vil forandre måten du spiller på for alltid. Dette kun på grunn av en enkel ide.

Hong Kong Tower er en moderne automat som kan spilles på de fleste plattformer og som har en RTP på 96,30 %. Utover at spillet har en fantastisk grafikk og flotte animasjoner, så vil Hong Kong Tower også introdusere deg for noen helt spesielle elementer i spillet. Sist, men ikke minst, har spillet en jackpot på hele 301 650 kreditter, så det er kanskje ikke så rart at spillet har blitt populært.

Elk Studios

Det svenske baserte selskapet ELK ble grunnlagt i 2012, og de konsentrerer seg om å etablere seg som spesialister innen utvikling av mobile kasinospill. Deres mål er å lansere en liten portefølje av kvalitetsspill, og til nå har de sendt ut fire veldig morsomme spill på markedet, og alle fire fortsetter å vokse i popularitet. Selskapet bruker avanserte matematiske modeller og den nyeste teknologien for å skape spillene sine, men har også et par dyktige ansatte som vet hva som skal til for å få suksess på markedet.

ELK har introdusert en unik funksjon som kalles Betting Strategies. Dette gjør at programvaren kan gi spilleren en forhåndsdefinert spillestrategi, og denne kan f.eks. endre innsatsnivåer ut fra et sett med forhåndsbestemte regler. Du kan som spiller imidlertid slå av denne funksjonen hvis du foretrekker å spille uten. En annen unik funksjon fra ELK, er “Game On” funksjonen, som aktiveres når en spiller har plassert 25 spill. Denne funksjonen gir spilleren muligheten til å vinne gratisspinn.

En moderne metropol

Hong Kong Tower tar plass høyt oppe på en av de hundrevis av skyskrapere man finner i denne moderne metropolen. De gjennomsiktige hjulene lar deg beundre bybildet om natten med en helt unik utsikt. Selv symbolene på hjulene er laget i neonlys for å gi spillet en ekstra effekt. Når det gjelder grafikk, så gjør Hong Kong Tower en god jobb med å gjenskape en moderne storby. En annen imponerende detalj er kvaliteten på animasjonene, som utløses hver gang man vinner.

Hong Kong Tower ser ut som en vanlig spillautomat med fem hjul og totalt 99 innsatslinjer. Dette gir et stort antall måter å vinne på, noe som igjen gjør hvert enkelt spinn ganske spennende, siden du aldri vet hvilken vinnerkombinasjon som vises. Det er mulig å satse fra 0,20 til 100 kreditter per spinn hvis man ønsker å satse manuelt, eller man kan bruke de forskjellige autoplay-strategiene som ELK tilbyr på spillene sine. Det er med disse strategiene at Hong Kong Tower skiller seg ut. Du kan velge mellom fem ulike strategier, blant annet booster- og optimizer-strategien, og disse vil så gjøre jobben for deg og endre innsatsen din i henhold til resultatet av hver tur.

På gevinsttavlen finner du flere symboler som representerer de 5 elementene av luft, jord, ild, vann og tre. I tillegg til disse finnes det også symboler som bonsai-trær, lotusblomster, en gigantisk diamant og en syv tall laget av gull. Topp-prisen i basisspillet tilsvarer 1500x innsatsen din og du kan selvsagt også stikke av med jackpoten på 301 650 kreditter, men det krever tålmodighet.

Spinn hjulene

Med tre Ying Yang-symboler på skjermen kommer du inn til Hong Kong Tower bonusspillet. Her får du en enkel utfordring som går it på å spinne flere bonushjul og dermed vinne ekstra pengepremier. Du kan prøve å komme frem til de største hjulene ved å benytte deg av symbolene som lar deg gå et nivå opp, men husk å holde øye med hvor lenge du har igjen slik at du kan fortsette å spille så lenge som mulig.

Et annet symbol det er verdt å holde øye med, er mystikk symbolet, som samtidig er et av de vanligste symbolene i dette spillet. Dette symbolet kan vises hvor som helst, og avsløre et av standardikonene helt tilfeldig. Funksjonen garanterer ikke en gevinst, men har man hjulene dekket med samme symbol, så vil det øke vinnersjansene dramatisk.

Et helt nytt spill

Hong Kong Tower har mange måter å tiltrekke seg nye spillere på, fra sin imponerende grafikk til de fantastiske spillestrategiene. Disse elementene er faktisk det som virkelig setter Hong Kong Tower på kartet, og det er definitivt med til å gjøre spillet ekstra morsomt. Det eneste vi kanskje savner er muligheten for å vinne gratisspinn. Likevel vil vi anbefale Hong Kong Tower til de spillere som ser etter en original og samtidig veldig moderne måte å spille på. Du vil sannsynligvis også være villig til å ta litt risiko her, særlig med tanke på at maskinen har en ganske bra RTP.