Eye of the Kraken

Hvis du tror at du kan se det legendariske monsteret Kraken i øynene og fortsatt stikke av med havdypets skatter, så er det på tide å spille “Eye of the Kraken”. Dette pulserende eventyrspillet kommer fra Play’n GO, et av de større spillutviklingsselskaper i spillindustrien. Selskapet har dedikert seg til å utvikle kvalitetsprodukter til nettcasinoer og har hovedkvarteret sitt i den svenske byen Växjö. Selv om Play’n GO hovedsakelig har vært et datterselskap av andre fremtredende programvareselskaper siden 1997, så har de klart å operere selvstendig siden 2005. Totalt står selskapet bak mer enn 50 unike spill, som har blitt utgitt på 30 forskjellige språk.

Handling

Du må forberede deg på å bekjempe Kraken ved å samle en rekke ting som dykkestøvler, lufttanker, hjelmer og kompasser. Deretter må du sette sammen det rette mannskapet, inkludert en forsker, en pilot og skipets kaptein. Du må også finne flere bonussymboler for å kunne kjempe mot Kraken og vinne skatten som finnes nede i dypet. Bonussymbolene vil låse opp ulike bonuser som inkluderer Dive Mode, Kraken Eye Dive, Battle The Kraken og Conquer The Kraken.

Det beste ved hele spillet er at du ikke engang trenger å være rik for å delta i dette fantastiske eventyret, da innsatsen begynner fra kun 0,2 mynter per spinn. Du kan enda spille på denne automaten fra mobiltelefonen din eller fra nettbrettet ditt.

Hva er Kraken?

Sagaer om væpnede sjødyr med flere hoder eller horn har eksistert siden antikken. Den greske legenden om Scylla, et monster med seks hoder som Odysseus må seile forbi under en av sine reiser, er et eksempel på denne tradisjonen. Historiene var også mange om dette legendariske sjømonsteret og det er formentlig ingen uhyrer som var like grusomt som Kraken.

Ifølge historier kunne denne enorme skapningen med de mange tentaklene nå så høyt som toppen av et seilskips hovedmast. Kraken ville angripe et skip ved å surre sine tentakler rundt skipets skrog og deretter dra det med seg ned i dypet. Mannskapet druknet eller ble spist av monsteret. Det som er utrolig med de mange historier om Kraken er at alle de sagaene som finnes om dette sjømonsteret må være et godt bevis på at denne skapningen var ekte. Eller hva?

Hva gjemmer seg nede i dypet?

Små lysstråler trenger gjennom det dunkle mørket nede i dypet der Kraken ligger og venter på alle som søker etter havets skatter. Det er her du må snurre lykkens hjul på et spesielt 3 x 3 oppsett som kan betale deg på åtte ulike måter. Spillautomater er kategorisert på en særlig måte og kjennetegnes ved det antall hjul de har. De fleste spillautomater er delt inn i tre kategorier: tre hjul, fem hjul eller syv hjul, selv om det finnes noen alternative formater som er litt annerledes.

Det sier litt seg selv at antall mulige kombinasjoner øker når du skal snurre flere hjul, og derfor er de større automatene mer vanlige i dag, men de er samtidig også mer kompliserte og visuelle. Fordelen med de mange kombinasjonene er at premiene blir mye større fordi det er vanskelig å vinne toppremien.

Kraken Cash

Tilbake til Eye of the Kraken, et spill hvor du må finne skatten og slå Kraken fra det øyeblikket du dykker ned i det mørke dypet. Spillet inneholder flere typer premier og du kan f.eks. vinne opptil 40 mynter ved å finne harpuner, støvler og lufttanker, opptil 60 mynter hvis du finner et kompass og en dykkerhjelm gir opp til 80 mynter. Du kan også vinne opptil 150 mynter for å verve forskerens tjenester, opptil 500 mynter for pilotens tjenester, og hele 1000 mynter for å sikre at kapteinen styrer deg på rett vei.

Det gjelder om å passe på Kraken ettersom han kan krype opp på deg når som helst. Den gode nyheten er at han kan endre alle slags symboler til andre symboler, og dermed skape mange flere vinnende linjer. Finn fem dykkerhjelmer, og du får lov til å forberede deg på å dykke ned til en samling av scatter-symboler og gratisspinn, mens tre Kraken øyner lar deg dykke ned til premier på opptil 150x din totale innsats. For å kjempe mot Kraken må du treffe tre tentakler, og klarer du dette vil du få lov til å gjenvinne noe av skatten. Men for å erobre Kraken må du samle 50 torpedoer, som lar deg drepe det mektige dyret, og vinne toppremien på opptil 500x din totale innsats.

Høye innsatser

Innsatsene der ute i det mørke dypet gjelder ikke akkurat om liv og død, og heldigvis trenger man som spiller heller ikke å tømme bankkontoen for å finansiere dette eventyret. Alle spillere kan glede seg over å spille alle 8 betalingslinjer, og man kan velge å satse på disse linjene med små innsatser på 0,2 mynter eller satse stort og bruke 100 mynter per spinn. Uansett hva man velger, så er det liten tvil om at denne spillautomaten er et monster å spille på.