Aliens

Det er med Aliens som med mange andre temaer i verden, enten er du fan eller så er du det ikke, og heldigvis for NetEnt, som har utviklet denne spillautomaten, så er det mange som er tilhengere av Aliens. De som liker disse grusomme romvesenene vil helt sikkert være fornøyd med at Aliens som spill er grafisk strålende, særlig når du spiller på mobilen, og ikke minst lyden er helt fantastisk.

Selv om det er mye grafiske tegn som vil ha deg til å samle multiplikatorer og skyte Aliens, så er spillet en helt grunnleggende spillautomat til mobilen. Her er det dessverre ingen minispill som på andre avanserte automater, men det er mulig å vinne ved hjelp av wild-symboler og gratisspinn.

Du kan få gratisspinn ofte

Til tross for at det kan virke vanskelig å få gratisspinn, så er det sjelden nødvendig å spille mer enn 100 spinn på denne Aliens spillautomaten, før man treffer funksjonen med gratisspinn. Man bør derfor budsjettere med et forbruk på 100 spinn, siden dine gevinster vil være minimale i hovedspillet, med mindre du treffer fem på rad. I motsatt fall er det ikke mye å bli begeistret for. Spenningen kommer når man ser måleren øke og treffe nivå to.

Nivå en er basisspillet, slik at nivå to i utgangspunktet er her moroa begynner med gratisspinn og multiplikatorene. Når du befinner deg på nivå to, er du garantert en gevinst for hvert spinn. Selv om du potensielt kan få totalt femten gratisspinn, så bør man ikke forvente mer enn fem eller seks. Hvis du klarer å overleve nivå to, kommer du til Hive (nivå tre), men det er ikke enkelt å komme seg dit og mange klarer kun dette i en ut av de ti gangene de kommer til nivå to.

Selv om du ikke kommer til Hive, så er det likevel mulig å vinne pene gevinster på nivå to, og du kan vinne opp til 200x innsatsen din eller mer. Likevel bør man ikke forvente mer enn 20x innsatsen, selv om det er lov å drømme om større gevinster. Det er viktig ikke å la seg stresse, men i stedet holde seg rolig og da vil man ofte få betaling for tålmodighet til slutt.

Det handler om Hive

The Hive gjemmer på en jackpot som kan være verdt mer enn 1250x innsatsen din. Du kan imidlertid forestille deg at det ikke er så enkelt å vinne denne jackpoten, kanskje det er like sannsynlig som å overleve et angrep fra en gruppe Aliens. Men det er moro å prøve og selv om vi alle drømmer om den store gevinsten, så kan vi helt sikkert være fornøyde med mindre gevinster, særlig når det spillet er god underholdning.

Når man kommer til nivå to, så kommer gratisspinnene ofte og da blir det en hel del enklere å komme fra spillet med penger på lommen. Når det er sagt, så er det viktig ikke å gjøre den feilen å bruke massevis av penger på basisspillet. Lag et budsjett, tenk på hvor mye du må og vil satse for å spinne minst 200 spinn, og deretter kan du begynne å spille. Innsatsene du kan bruke varierer fra kr. 1,50 til kr. 1500 pere spinn, så spillet gir muligheter for alle typer spillere og alle budsjetter, og med en RTP på 96,4 % så er det tross alt mulig å vinne pene gevinster på spilleautomaten Aliens.

Bonusfunksjoner

Wild-symboler: Weyland Yutani Corps logo er wild-symbolet og denne lille skjønnheten vil hjelpe deg med å få de gevinster du trenger for å komme deg videre til gratisspinnene.

Nivå et: Dette nivå kalles for «søket” og er i utgangspunktet grunnspillet. Du spinner hjulet og hver gang du vinner samler du symboler. Jo høyere symbolet er, desto større er multiplikatoren som er knyttet til symbolet. Selv om det høres enkelt ut, så er det lagt inn en liten hindring på veien mot nivå to, og denne hindringen gjør at hvis du ikke vinner på et spinn, så mister du symboler i stedet. Du trenger å samle 10 symboler, da er du videre til nivå to.

Nivå to: Dette nivået kalles “The Encounter” og her vil du bli tatt med ned en mørk korridor for å drepe skumle romvesener. Husker du de symbolene du samlet sammen i basisspillet? Disse dukker opp igjen her på nivå to som klebrige wild-symboler slik at du vinner på hvert gratisspinn og kan samle sammen større gevinster og multiplikatorer til nivå tre (hvis du kommer så langt). Etter hvert spinn vil du med jevne mellomrom bli belønnet med nye magasiner til pistolen din. Hvis du løper tør, noe som det dessverre er gode sjanser for, så har du blitt eliminert.

Nivå tre: Her har du kommet frem til ‘The Hive’ og Alien Queen. Du får fem sjanser til å drepe dronningen … hvis du ikke blir drept først selvfølgelig. Det er her de store gevinstene ligger og du vil få 240x innsatsen hvis det lykkes deg å drepe Alien Queen, pluss alt du har samlet sammen underveis.

Det er selvsagt mulig å ha flaks på mobilautomaten Aliens, men det er viktig å stoppe i tide, for man blir for grepet av spillet og blir eliminert.